Hírek


Nyitóoldal > Hírek > Államadósság csökkentésére is felajánlható az adó egy százaléka

Államadósság csökkentésére is felajánlható az adó egy százaléka

2011.04.15


A miniszterelnök szóvivője azt mondta, adókedvezményt kapnak azok, akik az „Összefogás az államadósság ellen" nevet viselő alapba befizetnek majd. linde werdelin replica watches a.lange & sohne replica watches replica eberhard watches

A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. A tervek szerint, adókedvezményt kaphatnak azok, akik az "Összefogás az államadósság ellen" elnevezésű alapba fizetnek. A törvényjavaslat jövő hét elejére készülhet el – hangzott el a Híradóban.

A PPP konstrukcióban megvalósult autópályák növelték meg leginkább az államadósság mértékét. Az M6-os autópálya eredetileg 400 milliárd forintba került volna, de a PPP konstrukció miatt a végösszeg meghaladhatja az 1400 milliárd forintot is.

A magán és az állami tőkéből megépült sztrádák, sportcsarnokok, uszodák hosszabb távon 3 ezer milliárd forinttal terhelik meg az államadósságot, amely most 22 ezer milliárd forint. Ez a GDP több, mint 80 százaléka. Az új alkotmány tervezete szerint ez a jövőben már csak 50 százalék lehet. panerai replica watches

A jövő évtől mindenki hozzájárulhat hermes outlet az államadóság csökkentéséhez. A kormány ugyanis egy számlát nyit és erre bárki, bármekkora összeget utalhat, ami 3 napon belül az adósságcsökkentő alapba kerül.

Kezdő és kis- vállalkozásoknak

Könyvelés Adótanácsadás
Cégalapítás
Áraink és ajánlatkérés


Elérhetőség

Bp. I.ker. Pauler u. 17.
A Déli pályaudvartól öt percre
Megközelíthető:
18-as villamossal, Metróval,
5-ös, 178-as, 105-ös, 16-os busszal

térkép I. kerület

Számely Gábor
ügyvezető partner
Tel: +36
1 225 15 17


Szenes Katalin
partner
Tel: +36
1 225 15 17


Szabó Éva
vezető munkatárs
Tel: +36
1 225 15 17


Szabó Krisztina számítástechnikai vezető
vezető munkatárs
Tel: +36
1 225 15 17