Hírek


Nyitóoldal > Hírek > Új igazolványokat kapnak az adóellenőrök

Új igazolványokat kapnak az adóellenőrök

2011.04.15


A pénzügyőrök és nyomozók március végéig, az adóellenőrök június 30-áig kapják meg új igazolványukat, addig az ideiglenes dokumentumok és a korábbi igazolványok együtt érvényesek. fake jaeger-lecoultre amvox replica breitling colt iwc portuguese chrono replica

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV) elkészültek az új szolgálati igazolványok. A törvény értelmében legkorábban, 2011. március 31-ig a volt Vám- és Pénzügyőrség hivatásos állományú tagjai illetve pénzügyi nyomozói kapják meg az új dokumentumokat - közölte a NAV.

Ezt követően - június 30-ig - a volt Adó- és fitflop Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal adóellenőreinek valamint végrehajtóinak cserélik véglegesre igazolványaikat.

Ugyanezt az igazolványt kapja meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal valamennyi további dolgozója 2011. december 31-ig. www.yourtrustytime.org Panerai Replica Watches
curetime
Ezen kívül lesz egy ideiglenes szolgálati igazolvány is, amelyet a próbaidőn lévő hivatásos állományúak használnak a véglegesítésükig.

Mint ismeretes, az adóhivatal és a vám- és pénzügyőrség egyesülésével létrejött Nemzeti Adó- és Vámhivatal dolgozóit - a végleges szolgálati igazolványok elkészültéig - ideiglenes dokumentumokkal látták el, amelyek csak a korábbi igazolványokkal együtt érvényesek.

Fórum


Kérdéseit felteheti az email címen, hamarosan megválaszoljuk!


Nyitóoldal > Fórum > Csak a munkavállaló kaphat üdülési csekket adómentesen?

Csak a munkavállaló kaphat üdülési csekket adómentesen?

2009-09-07


Nem. Az Szja törvény 1.sz. melléklet 8.3. pontja alapján Üdülési csekk adómentesen adható a munkavállalónak, a munkavállaló közeli hozzátartozójának, az elhunyt munkavállaló közeli hozzátartozójának, a szakképző iskolai replica hublot king power replica rolex daytona audemars piguet royal oak offshore replica replica panerai luminor gmt patek philippe twenty-4 replica tanulónak, a kötelező szakmai gyakorlatát töltő hallgatónak, a nyugdíjas munkavállalónak és az ő közeli hozzátartozójának, azzal a megkötéssel, hogy egy magánszemély a minimálbér összegéig kaphat adómentesen ilyen juttatást. Ha több helyről részesül juttatásban, akkor összesíteni kell a juttatásokat, és úgy kell vizsgálni az összeghatárt.

Kezdő és kis- vállalkozásoknak

Könyvelés Adótanácsadás
Cégalapítás
Áraink és ajánlatkérés


Elérhetőség

Bp. I.ker. Pauler u. 17.
A Déli pályaudvartól öt percre
Megközelíthető:
18-as villamossal, Metróval,
5-ös, 178-as, 105-ös, 16-os busszal

térkép I. kerület

Számely Gábor
ügyvezető partner
Tel: +36
1 225 15 17


Szenes Katalin
partner
Tel: +36
1 225 15 17


Szabó Éva
vezető munkatárs
Tel: +36
1 225 15 17


Szabó Krisztina számítástechnikai vezető
vezető munkatárs
Tel: +36
1 225 15 17